Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Van Gaverenlaan 9 in Breda 4835 CD

van Gaverenlaan 9

4835 CD Breda
Vraagprijs € 539.000,- k.k.

Omschrijving

Instapklare, met oog voor hedendaags “strak wit” design en authentieke jaren 50 elementen, gerenoveerde en over de volle breedte uitgebouwde erkerwoning. Gelegen op een toplocatie in de wijk Ginneken, Breda-Zuid, op loopafstand van de Ginnekenmarkt. Voorzien van een woonkamer van ca.48m2 met een erker, een uitbouw met kamerhoge openslaande deuren en een luxe open keuken met een spoeleiland en een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1952 Woonoppervlakte 128 m² Aantal kamers 6
Lees meer

Omschrijving

Instapklare, met oog voor hedendaags “strak wit” design en authentieke jaren 50 elementen, gerenoveerde en over de volle breedte uitgebouwde erkerwoning. Gelegen op een toplocatie in de wijk Ginneken, Breda-Zuid, op loopafstand van de Ginnekenmarkt. Voorzien van een woonkamer van ca.48m2 met een erker, een uitbouw met kamerhoge openslaande deuren en een luxe open keuken met een spoeleiland en een betonnen werkblad, 4 ruime slaapkamers, luxe badkamer, een inloopgarderobe/wasruimte, zolderverdieping met een dakkapel aan voor- en achterzijde en een ca.35m2 grote achtertuin. Kortom: heerlijk wonen in een combinatie van authentieke ruimtes met originele jaren 50 elementen, o.a. paneeldeuren, erker met zinkenkraal, plafonds met stuclijsten en hedendaagse “strak wit” design. Alle voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig; supermarkten, scholen, groenvoorzieningen, het centrum van Breda en de uitvalswegen zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Begane grond:
Via de ca.5 meter diepe voortuin bereikt u de voordeur met origineel glas-in-lood bovenlicht.
- Entree: (ca.4.85x1.90/0.90m) De hal is voorzien van een “strak wit” gelakte trapopgang naar de eerste verdieping, een “betongrijze” tegelvloer, glad stucwerkwanden en plafond met originele stuklijsten en led-inbouwverlichting. Voorts toegang via originele jaren 50 paneeldeuren tot;
- Trapkast: (ca.3.50x0.95m) voorzien van een meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars. De woning is voorzien van een compleet vernieuwde elektrische installatie, meterkast, bedrading, schakelmateriaal en verlaagde wandcontactdozen.
- Toiletruimte: voorzien van een “betongrijze” tegelvloer, een hangcloset met betegelde achterwand, fonteintje, stucwerk wanden en plafond met led-inbouwverlichting en mechanische ventilatie.
- Woonkamer: (10.70/9.85x3.55/5.85m) deze royale living van ca.48m2 met open keuken is voorzien van een "white wash" lamellen parketvloer van 19 cm brede vloerdelen met hoge strak wit gelakte plinten, glad stucwerk wanden en plafond met “jaren 50” stuclijsten en led-inbouwverlichting. De woonkamer heeft een uitbouw over de volle breedte van de woning, met vlakke radiatoren en een glasgevel met nieuw geplaatste kamerhoge openslaande deuren naar de tuin.
- Keuken: (ca.2.50x2.50m) deze mat witte keuken is voorzien van een spoeleiland met eetbar en een trendy betonnen werkblad, een rvs-spoelbak en greeploze onderbouwkasten met een ingebouwde Siemens vaatwasser. Een keukenblok met 2 hoge kasten, voorzien van een ingebouwde koelkast, vriezer, Siemens espressomachine en combimagnetron. Een betonnen werkblad met een 4-pits inductiekookplaat, voorzien van een rvs-achterplaat en brede rvs-afzuigkap. De keuken is afgewerkt met glad stucwerkwanden en plafond met led-inbouwverlichting.

Tuin:
- De achtertuin: (ca.6.50x5.80m) ca.35m2 is gelegen op het noordwesten. Volledig voorzien van grote 80cm x 80cm tegels, een schuur met een zadeldak en een (nieuw) geplaatste poort met toegang tot een achterom.
- Schuur: (ca.3.65x2.05m) deze originele stenen schuur is voorzien van elektra.

Eerste verdieping:
Via de strak wit gelakte trap bereikt u de overloop van de 1e verdieping.
- Overloop: (ca.2.50x1.90m) voorzien van de trapopgang naar de 2e verdieping, een "white wash" lamellen parketvloer van 19 cm brede vloerdelen, welke naadloos overloop in alle vetrekken, met hoge strak wit gelakte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met stuclijst en led-inbouwverlichting. Via gerenoveerde jaren 50 paneeldeuren, heeft u toegang tot;
- Slaapkamer 1: gelegen aan de achterzijde (ca.4.00x3.10/3.50m) ca.13m2. Voorzien van een "white wash" lamellen parketvloer van 19 cm brede vloerdelen met hoge strak wit gelakte plinten, een 3-delig raam, radio-tv aansluiting, glad stucwerkwanden en plafond met stuclijst en led-inbouwverlichting.
- Slaapkamer 2: gelegen aan de voorzijde (ca.3.35x3.50m) ca.12m2. Voorzien van een "white wash" lamellen parketvloer van 19 cm brede vloerdelen met hoge strak wit gelakte plinten, een 4-delig raam, radio-tv aansluiting, glad stucwerkwanden en plafond met stuclijst en led-inbouwverlichting.
- Inloopgarderobe/Waskamer: (ca.1.70x2.30m) De ideale oplossing om een inloopgarderobe te creëren in combinatie met de wasmachine. Voorzien van aansluiting ten behoeve van was- en droogapparatuur, een "white wash" lamellen parketvloer, glad stucwerkwanden en plafond met led-inbouwverlichting.
- Badkamer: (ca.3.35x2.30m) voorzien van een (duo) ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een inloopdouche met drain, glazenwand en een thermostaatkraan, twee wastafels met onderbouwkasten, een handdoekradiator, een hangcloset, mechanische ventilatie en glad stucwerk plafond met led-inbouwverlichting. De vloer en de achterwand van de inloopdouche en toilet zijn afgewerkt met moderne antraciet tegels. Kortom: een ontspannings-en badruimte met oog voor design waar het aangenaam vertoeven is.

Tweede verdieping:
Via een vaste “strak wit” gelakte trapopgang, bereikt u de voorzolder van de 2e verdieping.
- Voorzolder: (ca.4.40x1.90m) deze ruime voorzolder met een ruim 3.25 meter hoge nok is voorzien van een "white wash" lamellen parketvloer en een geïsoleerd dakbeschot met glad stucwerk en led-inbouwverlichting. Tevens vindt u hier nieuw geplaatste AWB HR cv-ketel. (Bouwjaar 2018) Voorts toegang, via gerenoveerde jaren 50 paneeldeuren tot;
- Slaapkamer 3: (ca.2.80/2.25x5.50m) ca.12m2, gelegen aan de achterzijde, voorzien van een nieuwe dakkapel over bijna de volle breedte van de kamer, met draai-kiepramen, een "white wash" lamellen parketvloer met hoge strak wit gelakte plinten, radio-tv aansluiting, glad stucwerkwanden en een geïsoleerd dakbeschot en plafond met led-inbouwverlichting.
- Slaapkamer 4: (ca.3.50x5.50m) ca.12m2, gelegen aan de voorzijde, voorzien van een gerenoveerde dakkapel met draai-kiepraam, een "white wash" lamellen parketvloer met hoge strak wit gelakte plinten, radio-tv aansluiting, glad stucwerkwanden en een geïsoleerd dakbeschot en plafond met led-inbouwverlichting.

Algemeen:
- Het betreft een royaal sfeervol woonhuis uit de jaren '50 met diverse authentieke elementen dat, met gebruikmaking van hoogwaardige materialen in 2018 door TD Vastgoed & Projectontwikkeling is gerenoveerd, gelegen in de populaire woonwijk Ginneken, Breda-zuid.
- De gehele woning is voorzien van glad stucwerk wanden en plafonds met stuclijsten en een led-inbouwverlichting, uitgedacht lichtplan.
- De woon- en slaapkamers zijn voorzien van "white wash" lamellen parketvloer met hoge strak wit gelakte plinten.
- De volgende jaren 50 elementen o.a. de paneeldeuren, authentiek deurbeslag, glas-in-loodraam en stuclijsten op de plafonds zijn teruggebracht in de woning.
- Buiten- en binnen stuc en schilderwerk 2018.
- Vernieuwde meterkast met 10 groepen en 3 aardlekschakelaars, nieuwe bedrading met schakelmateriaal en verlaagde stopcontacten.
- Nieuwe centrale verwarmingsinstallatie met HR CV-combi ketel, radiatoren, waar de leidingen in de muur zijn weggewerkt en een luxe kamerthermostaat.
- Alle slaapkamers en de woonkamer zijn voorzien van een radio-tv aansluiting
- De binnendeuren zijn voorzien van nieuw “authentiek” deurbeslag en de voordeur, poort, openslaande deuren en draaiende delen van de raamkozijnen zijn nieuw geplaatst.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing, grotendeels HR++ glas en een geïsoleerd dak.
- Alle voorzieningen zijn in de nabijheid aanwezig, op loopafstand van de Ginnekenmarkt en met de fiets is het centrum van Breda en het Mastbos binnen 10 minuten bereikbaar.
- De autosnelwegen A16, A27 en A 58 zijn eenvoudig te bereiken via de zuidelijke rondweg.
- Aangezien de woning ouder is dan 60 jaar zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen

Notaris keuze: bij de verkoop, van deze woning is een projectnotaris van toepassing. De voor de overdracht vereiste akte van levering, zal worden verleden ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Linders notarissen Ginnekenweg 188 te Breda.

De woning is recent door TD Vastgoed & Projectontwikkeling verbouwd c.q. gerenoveerd met behoud van originele details en in een bijna nieuw staat afgeleverd. Met oog voor design is er rekening gehouden met hedendaagse woonwensen en de daarbij horende luxe en comfort. TD Vastgoed is een jong, dynamisch bedrijf. Zij dragen de stad Breda met haar oude en nieuwe architectuur een warm hart toe en herontwikkelen kleinschalige binnenstedelijke projecten.

Toelichtingsclausule NEN2580
Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een Zien24 meetrapport. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper heeft een kopie van dit meetrapport ontvangen en is in de gelegenheid gesteld deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in voor zouden komen.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Makelaars Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 539.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1952 Bouwjaar toelichting Gerenoveerd in 2018 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging In woonwijk Indeling Woonoppervlakte 128 m² Perceeloppervlakte 123 m² Externe bergruimte 8 m² Inhoud 450 m³ Aantal kamers 6 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse D Energie einddatum 25-10-2018 Isolatie Dakisolatie, dubbel glas Warmwater C.v.-ketel Verwarming C.v.-ketel C.V.-Ketel Awb hr (gas combiketel uit 2018, eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 35 m² (6.5 m bij 5.8 m) Achterom Ja Kwaliteit tuin Verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Dwarskap Toelichting Uitbouw bitumen dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Toelichting onderhoud binnen Gerenoveerd in 2018 Onderhoud buiten Uitstekend Toelichting onderhoud buiten Schilderwerk 2018 Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, tv kabel Kadastrale gegevens Gemeente Ginneken Sectie I Perceelnummer 7044 Oppervlakte 123 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.