Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Balfortstraat 81 in Breda 4811 RS

Balfortstraat 81

4811 RS Breda
Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerd en over de volle breedte uitgebouwde jaren 30 erkerwoning, met uitzicht over het Van Sonsbeeckpark, op een absolute toplocatie in de wijk Boeimeer Breda. Voorzien van diverse gerestaureerde authentieke jaren 30 elementen, o.a. een vestibule met glas-in-lood tochtdeur, tegellambrisering, een erker, paneeldeuren, glad stucwerk plafonds met stuclijsten en een stijlvolle...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1938 Woonoppervlakte 160 m² Aantal kamers 7
Lees meer

Omschrijving

Hoogwaardig gerenoveerd en over de volle breedte uitgebouwde jaren 30 erkerwoning, met uitzicht over het Van Sonsbeeckpark, op een absolute toplocatie in de wijk Boeimeer Breda. Voorzien van diverse gerestaureerde authentieke jaren 30 elementen, o.a. een vestibule met glas-in-lood tochtdeur, tegellambrisering, een erker, paneeldeuren, glad stucwerk plafonds met stuclijsten en een stijlvolle kamer-en suite met glas-in-loodschuifeuren, Deze woning heeft een aanbouw met kamerhoge ramen en openslaande deuren, maar liefst 6 slaapkamers, 2 badkamers, een kelder op stahoogte en een mat witte luxe keuken met kookeiland. Het betreft een royaal sfeervol woonhuis van ruim 550m3, uit de jaren '30 dat met gebruikmaking van hoogwaardige materialen recent door TD Vastgoed & Projectontwikkeling hedendaags is gerenoveerd.

Begane grond: Entree/vestibule: (ca.2.00x1.90.m) met originele jaren 30 voordeur, voorzien van glas-in-lood ramen, een vestibule met glas-in-lood tochtdeur, origineel tegelvloer en lambrisering, meterkast 7 groepen en 2 aardlekschakelaars. Gang: (ca.3.80x0.90/2.00m) met een strak witte trapopgang naar de 1e verdieping, origineel tegelvloer en lambrisering, glad stucwerkwanden en plafond met stuclijsten en halogeen inbouwverlichting. Voorts toegang, via originele jaren 30 paneeldeuren tot;
Kelder: (ca.2.00x1.90m) op stahoogte, voorzien van een gas- en watermeter.
Toiletruimte met hangcloset met fonteintje, betegelde vloer en achterwand, stucwerk wanden en plafond.
Woonkamer en-suite: (ca.12.50x3.40/5.55m) deze royale living van ruim 50m2 is afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en halogeen inbouwverlichting. De woonkamer is onderverdeeld in voorkamer met erker (ca.4.50/3.80x3.40m) voorzien van een vaste kast en stijlvolle en-suite glas-in-lood schuifdeuren. Achterkamer (ca.8.00x5.55m) voorzien van een vaste kast, verticale design radiatoren, luxe mat witte open keuken met kookeiland en een uitbouw over de volle breedte, met kamerhoge ramen en openslaande deuren naar de tuin.
Open Keuken: (ca.3.10x2.50m) Voorzien van een kookeiland met eetbar, een "betongrijs" werkblad met een rvs spoelbak, 5-pits rvs gaskookplaat en afzuigkap. Mat witte onderbouwkasten met treklades en een ingebouwde vaatwasser. Een kastenwand met twee ingebouwde Siemens combi-ovens en een koelkast met drie vaks vriezer, maakt deze trendy greeploze mat witte keuken compleet.

Eerste verdieping:
Overloop: (ca.3.30x2.00/1.00m) voorzien van een vaste kast, afgesloten trapopgang naar de tweede verdieping, een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en halogeen inbouwverlichting. Voorts toegang via originele jaren 30 paneeldeuren met authentiek deurbeslag tot;
Slaapkamer 1: (ca.2.80x2.00m) gelegen aan de voorzijde, voorzien een raam met dubbelglas en een susbox, tv-aansluiting en is afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en halogeen inbouwverlichting.
Slaapkamer 2: (ca.4.10/3.50x3.40m) gelegen aan de voorzijde, voorzien van een erker met dubbelglas en een susbox, een vaste kast met paneeldeur, tv-aansluiting en is afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en halogeen inbouwverlichting.
Slaapkamer 3: (ca.4.60x3.40m) gelegen aan de achterzijde, voorzien van een vaste kast met paneeldeur, tv-aansluiting en is afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en halogeen inbouwverlichting. Vanuit deze kamer heeft u tevens toegang tot de badkamer.
Badkamer I: (ca.2.75x2.00m), voorzien van een inloopdouche met glazenscherm, drain en thermostaatkraan, een 2e toilet, handdoekradiator en een wastafel. De vloer is afgewerkt met moderne "Betongrijze" tegels, de wanden zijn voorzien van deels mat witte tegels en deels stucwerkwanden, het plafond is voorzien van glad stucwerk met halogeen inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping:
Overloop: (ca.5.10x1.75m) Door de nok hoogte van ruim 3.50 meter, geeft deze overloop gelijk het gevoel van ruimte. Voorzien van aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en de opstelplaats van de AWB HR cv-ketel. De ruimte is afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en plafond met halogeen inbouwverlichting. Voorts toegang, via originele jaren 30 paneeldeuren tot:
Slaapkamer 4: (ca. 2.65x3.20m) gelegen aan de achterzijde met een dakkapel, halogeen inbouwverlichting en tv-aansluiting, afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en dakbeschot, waar het originele houten spant nog zichtbaar is.
Slaapkamer 5: (ca.3.30x3.30m) gelegen aan de voorzijde, met een dakkapel, halogeen inbouwverlichting en tv-aansluiting, afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en dakbeschot, waar het originele houten spant nog zichtbaar is.
Slaapkamer 6: (ca.3.80x2.16m) gelegen aan de voorzijde, met een dakraam, halogeen inbouwverlichting en tv-aansluiting, afgewerkt met een "white wash" houten lamellen parketvloer van ca. 19cm brede vloerdelen met ca. 12cm hoge strak witte plinten, glad stucwerkwanden en dakbeschot, waar het originele houten spant nog zichtbaar is.
Badkamer II: (ca.2.65x2.25m) voorzien van een dakkapel, een ligbad met thermostaatkraan, inloopdouche met glazenscherm, drain en thermostaatkraan, wastafel, handdoekradiator en een 3e toilet. De vloer is afgewerkt met moderne "Betongrijze" tegels, de wanden zijn voorzien van deels mat witte tegels en deels stucwerkwanden, het plafond is voorzien van glad stucwerk met halogeen inbouwverlichting en mechanische ventilatie.

Tuin: volledig voorzien van antraciet tegels en een achterom. Stenen berging (ca.2.40x1.70m)

ALGEMEEN:
Het betreft een instapklare en bijna compleet gerenoveerde jaren 30 erkerwoning. De gehele woning is voorzien van glad stucwerk wanden en plafonds met stuclijsten en halogeen-inbouwverlichting. De woonkamer, de keuken en slaapkamers zijn voorzien van houten lamellen parketvloeren. Vernieuwde meterkast met 7 groepen en 2 aardlekschakelaars, nieuwe bedrading met schakelmateriaal, verlaagde stopcontacten en tv-aansluiting. Nieuw centrale verwarmingssysteem met AWB HR CV-Combi ketel en kamerthermostaat. De binnendeuren zijn voorzien van nieuw deurbeslag en de openslaande deuren naar de tuin zijn kamerhoog en op maat gemaakt. Grotendeels voorzien van nieuwe houten kozijnen met isolerende beglazing deels met HR++ inclusief buiten- en binnen schilderwerk (2018).
Gesaneerde Olietank aanwezig op het perceel, welke is afgevuld met zand. Certificaat aanwezig.
Alle voorzieningen zijn in de nabijheid en met de fiets is het centrum van Breda binnen 5 minuten bereikbaar.
De autosnelwegen A16, A27 en A 58 zijn eenvoudig te bereiken via de zuidelijke rondweg.
Ouderdomsclausule: Aangezien de woning 80 jaar oud is zal in de NVM koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen voor de niet gerenoveerde zaken.

De woning is recent door TD Vastgoed & Projectontwikkeling verbouwd c.q. gerenoveerd met behoud van originele details en in een bijna nieuw staat afgeleverd. Met oog voor design is er rekening gehouden met hedendaagse woonwensen en de daarbij horende luxe en comfort. TD Vastgoed is een jong, dynamisch bedrijf. Zij dragen de stad Breda met haar oude en nieuwe architectuur een warm hart toe en herontwikkelen kleinschalige binnenstedelijke projecten.

Notaris keuze: voor de overdracht vereiste akte van levering, zal worden verleden ten overstaan van één van de notarissen verbonden aan Linders notarissen Ginnekenweg 188 te Breda.

NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn gebaseerd op de NEN2580. U als Koper wordt in gelegenheid gesteld om deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie en plattegronden kan door Hypodomus Makelaars Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie en plattegronden enig recht worden ontleend
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning tussenwoning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1938 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 160 m² Perceeloppervlakte 134 m² Overige inpandige ruimte 4 m² Inhoud 550 m³ Aantal kamers 7 Aantal slaapkamers 6 Aantal woonlagen 3 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie, Dubbel glas Warmwater C.V.-Ketel Verwarming C.V.-Ketel C.V.-Ketel AWB HR Bouwjaar C.V.-Ketel 2018 Combiketel Ja Brandstof Gas Eigendom Eigendom Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 55 m² (10.0 m bij 5.5 m) Ligging hoofdtuin Oost Achterom Ja Kwaliteit tuin verzorgd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Geen garage Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren, Parkeervergunningen Dak Soort dak dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel Kadastrale gegevens Gemeente Breda Sectie E Perceelnummer 2619 Oppervlakte 134 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.