Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Klarenberg 38 in Breda 4822 SH

Klarenberg 38

4822 SH Breda
Vraagprijs € 370.000,- k.k.

Omschrijving

Uitgebouwde vrijstaand geschakelde woning van ruim 500m3, met een aanpandige garage, welke toegankelijk is vanuit de woning, oprit, voortuin ca. acht meter en een ca. twintig meter diepe, onder architectuur aangelegde, privacy biedende achtertuin. De woning, die in een rustig gedeelte van de Haagse Beemden ligt heeft vrij uitzicht over een ruim speelveld met groenvoorziening en bomen. De inhoud...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1988 Woonoppervlakte 130 m² Aantal kamers 5
Lees meer

De verkoper(s) en vrienden aan het woord

Wat maakt Klarenberg 38 zo speciaal? De verkoper(s), vrienden, familie en kennissen delen hun foto's, ervaringen en kenmerken zodat jij een persoonlijker beeld krijgt van het huis en de omgeving.
Ons huis op tekening gekocht en vanaf de eerste steen zien bouwen. Altijd met veel plezier gewoond, ons veilig en vertrouwd gevoeld in een omgeving waar onze kinderen fijne herinneringen aan hebben. Een fris huis waarinniet gerookt is.!

- Olaf Schouten

Profielplaatje van Olaf Schouten

Goede bereikbaarheid van de snelwegen ten westen en zuiden van Breda.

1
Profiel plaatje

Prachtige tuin met vijver

1
Profiel plaatje

prettig op korte afstand boodschappen voorhanden

1
Profiel plaatje

Omschrijving

Uitgebouwde vrijstaand geschakelde woning van ruim 500m3, met een aanpandige garage, welke toegankelijk is vanuit de woning, oprit, voortuin ca. acht meter en een ca. twintig meter diepe, onder architectuur aangelegde, privacy biedende achtertuin. De woning, die in een rustig gedeelte van de Haagse Beemden ligt heeft vrij uitzicht over een ruim speelveld met groenvoorziening en bomen. De inhoud van de woning omvat een living van ca. 56m2 met een lichte open keuken met uitzicht op de achtertuin vanuit het kookeiland, vier slaapkamers en een luxe badkamer. Het perceel van maar liefst 369m2 ligt op korte afstand van het winkelcentrum “Heksenwiel”, scholen, medisch centrum, bibliotheek, sportvelden, tennisbanen, recreatieplas de “Asterd” en het Haagse Beemdenbos met veel wandel- en fietsroutes. In het nabij gelegen buitengebied van Prinsenbeek ligt een mooi aangelegde golfbaan en voor paardenliefhebbers is er gelegenheid om zowel binnen- als buitenritten te maken via manege Overbos. Het treinstation Breda/Prinsenbeek en de snelwegen A16 en A27 zijn tevens uitstekend bereikbaar.

Indeling.
Begane grond: Via de oprit, voorzien van een buitenkraan en de voortuin, bereikt u de garage en voordeur van de entree.

Entree
- L-vormige hal van (ca.2.40x1.00/3.10m) voorzien van een strak witte trapopgang naar de eerste verdieping, heeft een tegelvloer en glad stucwerk aan wanden en plafond.
- De vaste kast, voorziet de unit t.b.v. de stadsverwarming en een Ferroli doorstroomapparaat voor het warm water. Tevens bevindt zich hierin de meterkast, voorzien van acht groepen en twee aardlekschakelaars.
- Toilet (ca.1.20x0.90m) volledig betegeld en voorzien van een closet en fonteintje.

Woonkamer
- De U-vormige living (ca.11.90x5.40/2.70m) van ca. 56m2 met een niveauverschil en een open keuken is in het keuken- en eetkamergedeelte voorzien van een tegelvloer. De verhoging waarin het zitgedeelte is gesitueerd is gestoffeerd met een nette vloerbedekking. In de gehele woonkamer/keuken zijn de wanden en plafond recentelijk voorzien van strak stucwerk. De woonkamer heeft aan de voorzijde een groot raam, een kleiner raam en een zijraam met vrij uitzicht over de tuin en het plantsoen en aan de achterzijde bevindt zich een uitbouw (ca.2.30x5.40m) met een nokhoogte van ruim 3.25 meter en een dubbele schuifpui naar de achtertuin. Hierdoor heeft deze living veel lichtinval en een ruimtelijk effect. Tevens bevindt zich hier een brandwerende deur naar de garage, waardoor de garage van binnenuit gemakkelijk bereikbaar is.

Keuken
De open keuken (ca.2.60x2.50m), opgesteld in een U-vorm is voorzien van hoogglans witte onder- en bovenkasten, een werkblad met rvs-spoelbak, een ingebouwde Miele vaatwasser, ingebouwde koelkast en combi-oven. Het hoogglans witte kookeiland met een 4-pits inductie kookplaat en glazen afzuigkap maakt deze keuken compleet.

Achtertuin
De onder architectuur aangelegde, ruim 180m2 grote achtertuin (ca.20.00x9.00m) is voorzien van diverse terrassen, waarvan 2 terrassen respectievelijk 25m2 en 9m2 bestaande uit 1x1 meter tegels en een houten vlonder, die deels de grote vijver (ca. 35m2) overlapt. Het terras van 3x3 ligt solitair in het achterste gedeelte van de tuin omringt door siersplit dat langzaam afloopt in de vijver. Zowel de vijver als de tuin is op meerdere plaatsen voorzien van sfeerverlichting. Tevens is achter in de tuin een Electra punt aanwezig met drie aansluitpunten.
Op aanvraag is de tuintekening beschikbaar. De vaste beplanting bestaat o.a. uit Wisteria (Blauweregen), Berk, Krentenbomen, Taxushaagjes, Rododendron en Lavendel, Clematis, Hedera en bodembedekkers als Maagdenpalm en Campanula. Deze achtertuin wordt begrenst (met een strook van ca.1 meter aan grond, in bruikleen van de gemeente Breda) door een prachtige groenblijvende wal, een zogenaamde ‘greenwall’ die volledig opgetrokken is uit natuurlijke materialen, o.a. een mengsel van diverse grondsoorten, jute en een stalen frame en is inmiddels volledig begroeid met Hedera en een Clematis, die in het voorjaar zorgt voor roze/witte bloemen.

- Garage (ca.5.95x 2.90m) voorzien van een betonnen afwerkvloer, elektra, een stalen kanteldeur met loopdeur naar de oprit, een loopdeur naar de achtertuin en een deur naar de woning. Tevens is in de garage een extra keukenblok aanwezig, voorzien van dubbele spoelbak, warm en koud stromend water en kastruimte.

Eerste verdieping
- Overloop: (ca.3.00x2.10m) met de trapopgang naar de tweede verdieping voorzien van een laminaatvloer, welke naadloos verloopt in alle slaapkamers.
- Slaapkamer 1 (ca.4.75x3.20m) ca.15m2, ligt aan de voorzijde en is voorzien van een Frans balkon.
- Slaapkamer 2 (ca.3.75x 2.10m) ca. 8m2, ook aan de voorzijde.
- Slaapkamer 3 (ca.4.55x3.20m) ca.14,50m2, gelegen aan de achterzijde is voorzien van een dakkapel.
Alle slaapkamers zijn goed onderhouden, ruimtelijk en licht.

- Badkamer
De luxe badkamer (ca.2.50x2.10m) is goed onderhouden en omvat een inloopdouche met drain en thermostaatkraan, een ligbad met mengkraan en handdouche, hangcloset, handdoekradiator en een 1.20 meter brede wastafelcombinatie met onderbouwkast (2 lades) en een spiegel met verlichting en verwarming. De badkamer is volledig betegeld en heeft een schuin dakbeschot met een Velux dakraam en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
- Voorzolder met een betonnen afwerkvloer, een Velux dakraam, mechanische ventilatie-unit en de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een betonnen lekbak.
- Slaapkamer 4: (ca.5.40x4.50/2.70m) ca.18m2, voorzien van een industriële betonnen afwerkvloer, een Velux dakraam en veel bergruimte zowel achter de afgetimmerde knieschotten als onder het slaapgedeelte.

Algemeen
- De woning is voorzien van dak, vloer- en muurisolatie. Energieklasse B.
- Een onder architectuur aangelegde achtertuin, van ca.180m2!
- De kozijnen zijn uitgevoerd in Meranti hardhout, afgewerkt met een transparante beits, dat gemakkelijk is in onderhoud en geheel voorzien van dubbele beglazing.
- De centrale verwarming en de warmwatervoorziening geschiedt door middel van stadsverwarming in combinatie met een warmtewisselaar.
- Elektra voorzien van acht groepen en twee aardlekschakelaars.
- Parkeren kan zowel op eigen terrein, de oprit is geschikt voor twee auto’s en er is een garage aanwezig. Tevens zijn er diverse openbare parkeerplaatsen in de directe omgeving.
- De woning wordt verkocht door de eerste eigenaar en alle originele bouwtekeningen en informatie zijn nog beschikbaar indien gewenst.

Omgeving
De woning is gelegen nabij het winkelcentrum “Heksenwiel” met een
diversiteit aan winkels, supermarkt en horeca. In de nabije omgeving zijn tevens basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs, een medisch centrum met oa huisartsen, tandarts, apotheek, fysiotherapie ed, sportvelden, tennisbanen, recreatieplas de “Asterd” en het Haagse Beemdenbos met veel wandel -en fietsroutes te vinden. Op 5 minuten loopafstand begint het buitengebied van waaruit het Haagse Beemden bos zowel te voet als per fiets goed te bereiken is. Hier bevindt zich een loop-en fietspontje over het riviertje de Mark, waarmee in de zomermaanden over het achterliggende dorp Terheijden bereikbaar is. Golf- en/of paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het aangrenzende Prinsenbeek, waar een mooi aangelegde golfbaan aanwezig is en manege Overbos, van waar uit buitenritten mogelijk zijn.

Bereikbaarheid
Goede aan -en toevoerwegen, de snelwegen A16 en A27 zijn uitstekend bereikbaar. Openbaar vervoer d.m.v. bussen en treinen. De Haagse Beemden heeft een fijnmazig netwerk aan fietspaden en een treinstation samen met het aangrenzende dorp Prinsenbeek.

Toelichtingsclausule NEN2580:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een ‘Zien24 meetrapport’. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. U als koper wordt in gelegenheid gesteld het Zien meetrapport in te zien en deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen.

Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de
hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Huidige eigenaar aan het woord

Ons huis op tekening gekocht en vanaf de eerste steen zien bouwen. Altijd met veel plezier gewoond, ons veilig en vertrouwd gevoeld in een omgeving waar onze kinderen fijne herinneringen aan hebben. Een fris huis waarinniet gerookt is.!

- Olaf Schouten

Profielplaatje van Olaf Schouten
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 370.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning eengezinswoning Type woning geschakelde woning Kwaliteit woning Normaal Bouwjaar 1988 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht Indeling Woonoppervlakte 130 m² Perceeloppervlakte 369 m² Externe bergruimte 22 m² Inhoud 500 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 4 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Isolatie Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas Warmwater Centrale voorziening Verwarming Stadsverwarming Buitenruimte Tuin Achtertuin, Voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 180 m² (20.0 m bij 9.0 m) Ligging hoofdtuin Noordwest Achterom Ja Kwaliteit tuin aangelegd onder architectuur Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen, voor 1 auto(s). Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Toelichting Oprit Parkeeroppervlakte 17 m² (600 bij 290) Totaal aantal 1 Dak Soort dak dwarskap Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, TV kabel, Frans balkon, Dakraam Kadastrale gegevens Gemeente Breda Sectie H Perceelnummer 5234 Oppervlakte 369 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Kenmerken toegevoegd door verkoper, vrienden en familie

Vrienden, familie en kennissen van de eigenaar delen hun unieke kenmerken die de Klarenberg 38 het beste omschrijven.

Goede bereikbaarheid van de snelwegen ten westen en zuiden van Breda.

1
Profiel plaatje

Prachtige tuin met vijver

1
Profiel plaatje

prettig op korte afstand boodschappen voorhanden

1
Profiel plaatje

Heerlijk rustig gelegen

1
Profiel plaatje

Zeer kindvriendelijk

1
Profiel plaatje

Veel opbergruimte

1
Profiel plaatje

Fijne lichtinval

1
Profiel plaatje

Vrij uitzicht

1
Profiel plaatje

Dichtbij OV

1
Profiel plaatje

Voldoende parkeergelegenheid

1
Profiel plaatje

Energiezuinig

1
Profiel plaatje

Kindvriendelijke buurt

1
Profiel plaatje

Groene omgeving

1
Profiel plaatje

Zonnige tuin

1
Profiel plaatje

Gezellige buren

2
Profiel plaatje Profiel plaatje

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.