Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Galderseweg 41 in Galder 4855 AE

Galderseweg 41

4855 AE Galder
Vraagprijs € 550.000,- k.k.

Omschrijving

Landelijk wonen in een sfeervolle, gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande jaren 30 woning op slechts 10 autominuten van het centrum van Breda en de Belgische grens. Dat is mogelijk in deze hedendaags geïsoleerde en afgewerkte woning, waarbij de authentieke jaren 30 elementen, behouden zijn gebleven, o.a. paneeldeuren, glas-in-lood ramen en het gebruik van hardstenen materialen. Gelegen aan een...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 1935 Woonoppervlakte 200 m² Aantal kamers 8
Lees meer

Omschrijving

Landelijk wonen in een sfeervolle, gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande jaren 30 woning op slechts 10 autominuten van het centrum van Breda en de Belgische grens. Dat is mogelijk in deze hedendaags geïsoleerde en afgewerkte woning, waarbij de authentieke jaren 30 elementen, behouden zijn gebleven, o.a. paneeldeuren, glas-in-lood ramen en het gebruik van hardstenen materialen. Gelegen aan een rustige laan centraal in het dorp Galder. Voorzien van een 2 opritten, garage, wijnkelder en een woonkamer van ruim 42m2 met een open keuken, bijkeuken, wasruimte en een aangebouwde royale tuinkamer van ca.27m2 met een lichtstraat en dubbele openslaande deuren naar de tuin. Op de begane grond een master bedroom met en-suite kasten en glas-in-lood schuifdeuren naar een luxe badkamer en op de verdieping 4 slaapkamers met een 2e luxe badkamer. De bijzonder fraai onder architectuur aangelegde achtertuin, op het zuidoosten is voorzien van een tuinhuis met zinken dakbedekking. De aansluiting op de uitvalwegen (A16, A58 en A27) is uitstekend, het dorp Galder heeft een basisschool, kinderopvang en diverse sportclubs. Kortom: een ideale leefomgeving voor gezinnen die houden van rust en ruimte met de voorzieningen van de stad Breda binnen handbereik.

BEGANE GROND:
In Engelse stijl aangelegde voortuin met 2 opritten. Een oprit naar de aangebouwde garage,
- Garage: (ca.6.00x3.10m) met een sectionaaldeur, lichtkoepel, een betonnen afwerkvloer en elektra. Tevens een oprit naar de zij-ingang van de woning met een houten fietsen overkapping, welke tevens toegang geeft tot achtertuin. Beide opritten zijn voorzien van bestrating.
- Entree: (2.80x1.90m) voorzien van een authentieke voordeur met glas-in-lood zijraam, de trapopgang naar de eerste verdieping, een antraciet tegelvloer, pleisterwerk wanden en een origineel, houten plafond met jaren 30 vakverdeling. Voorts toegang via paneeldeuren tot; Meterkast: voorzien van 12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 3-fase groep en 3 groepen naar de meterkast van het tuinhuis.
- Master bedroom: (ca.3.75x4.60m) ca.17m2, voorzien van een origineel “strak wit” houten plafond met vakverdeling, sfeervolle jaren 30 en-suite garderobekasten met kleurrijke glas-in-lood schuifdeuren naar een eigen luxe badkamer.
- Badkamer I: (ca.3.60x2.95m) voorzien van een Travertin tegelvloer en deels betegelde wanden, een hoek-ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een douchecabine met thermostaatkraan, een wit Marmeren dubbele wastafel en een staand toilet.
- Woonkamer: (ca.8.20x5.15m) deze royale tuingerichte living van ruim 42 m2 is voorzien van een Eikenhouten vloer, stucwerk wanden en plafond met stuclijsten. Een schouw met (gas) openhaard en een glasgevel met kleurrijke glas-in-lood bovenlichten en openslaande deuren naar de tuin.
- Open keuken: (ca.2.95x3.10m) voorzien van een hoekkeuken met diverse boven- en onderkasten, een inbouwkast, een Granito hardstenen werkblad met rvs-spoelbak met een 10 liter Daalderop Boiler, een 4-pits rvs-gaskookplaat met hete lucht oven en een in de originele schouw ingebouwde afzuigkap. Een ingebouwde vaatwasser en een losstaande koel-vriescombinatie. De keuken is afgewerkt met een antraciet tegelvloer en een origineel, strak wit, jaren 30 houten plafond met vakverdeling. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een Kelder: (ca.1.90x3.65m) op stahoogte, voorzien van een betonnen afwerkvloer, deels betegelde wanden, elektra en watermeter. Deze kelder is ideaal te gebruiken als wijnkelder.
Vanuit de living heeft u toegang tot een Tussenportaal/bijkeuken: (ca.3.35x2.70m) voorzien van een keukenblok met een Belgisch harstenen werkblad en spoelbak, onderbouwkasten met een ingebouwde 10 liter Daalderop Boiler. Vanuit deze ruimte heeft u toegang, via een loopdeur, tot de achtertuin. Via paneeldeuren heeft u toegang tot de eerdergenoemde garage en een Wasruimte: (ca.1.55x1.50m) voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, een tegelvloer en mechanische ventilatie. Toiletruimte: (ca.1.50x0.90m) deels betegeld en voorzien van een staand toilet en een fonteintje.
- Tuinkamer: (ca.5.40x5.00m) ca.27m2, deze prachtige aangebouwde tuinkamer is voorzien van een glas-in-lood loopdeur, een schouw met (gas) openhaard, een Eikenhouten vloer, stucwerkwanden en plafond met jaren 30 stuclijsten en een moderne lichtstraat. Door de complete glasgevel met dubbele openslaande deuren, naar de achtertuin, voorzien van glas-in-lood bovenlichten en de lichtstraat heeft deze ruimte veel lichtinval.
- Achtertuin: (ca.15.00x15.00m) deze onder architectuur aangelegde tuin is voorzien van buitenverlichting, bestrating, terrassen van hardstenen en betontegels, een vijver en vaste beplanting, o.a. beukenhagen en leilinden.
- Houten tuinhuis: (ca.4.95x3.50) dit is de plek in de tuin waar u volledig tot rust kunt komen, voorzien van elektra, een eigen meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars) elektrische terrasverwarmers, verlichting en een dakconstructie bezet met zink.

EERSTE VERDIEPING:
- Overloop I: (ca. 2.30x2.20m) met een lichtkoepel, voorts toegang, via paneeldeuren tot;
- Bergkast: (ca.2.25x1.35m) met de opstelplaats van de Nefit CW 6 HR combi-ketel met aparte boiler. (Bouwjaar 2008)
- Slaapkamer 2: (ca.4.40x3.70m) ca.16m2. Gelegen aan de voorzijde en voorzien van een dakkapel en 2 zij-ramen. De kamer is afgewerkt met pleisterwerk wanden en een origineel, houten plafond met jaren 30 vakverdeling.
- Overloop II: (ca.5.00x1.20/3.30m) voorzien van een, werkhoek, vaste kast en knieschotten.
- Slaapkamer 3: (ca.3.35x3.15m) ca.10m2. Gelegen aan de voorzijde, voorzien van een dakkapel en een zij-raam. De kamer is afgewerkt met pleisterwerk wanden en een origineel, houten plafond met jaren 30 vakverdeling.
- Badkamer II: (ca.2.25x1.90m) voorzien van een Travertin tegelvloer en deels betegelde wanden, dubbele wastafel met onderbouwkast, douchecabine met thermostaatkraan, een staand toilet, mechanische ventilatie en een origineel, houten plafond met vakverdeling.
- Slaapkamer 4: (ca.3.80x3.85m) ca.14m2. Gelegen aan de achterzijde en voorzien van een dakkapel met draai-kiepramen. De kamer heeft een strak wit schuin dakbeschot waar de balklagen mooi doorheen komen en een houten plafond met jaren 30 vakverdeling.
- Slaapkamer 5: (ca.5.20x3.80m) ca.20m2. Gelegen aan de achterzijde en voorzien van een dakkapel met draaikiepramen. De kamer heeft een strak wit schuin dakbeschot waar de balklagen mooi doorheen komen en een houten plafond met jaren 30 vakverdeling.

Algemeen:
- Landelijk wonen in een gerenoveerde en uitgebouwde vrijstaande woning met 2 opritten, garage, living van 42m2 met open keuken en een tuinkamer van 27m2, een bijkeuken-wasruimte, 5 slaapkamers, stookruimte, 2 luxe badkamers en een achtertuin met tuinhuis.
- Traditionele bouw, met metselwerk gevels in spouw, voorzien van spouwisolatie en (nieuwe) houten kozijnen met isolerende beglazing HR++, glas-in-lood bovenlichten, welke is dubbelglas zijn geplaatst, een geïsoleerde betonnen begane grond vloer en houten verdiepingsvloeren, houten samengestelde dakconstructie met pannen gedekt en een geïsoleerde zolder verdiepingsvloer.
- De woning is voorzien van een alarminstallatie.
- Aanbouw/Tuinkamer met bitumineuze dakbedekking, een lichtstraat en dubbele houten openslaande deuren met isolerende beglazing HR++. Zinken kilgoten, kralen aan de uitbouw en regenwaterafvoeren. Houten tuinhuis met zinken dakbedekking. Installaties: Meterkast I: 12 groepen, 2 aardlekschakelaars, 3-fase groep en 3 groepen naar meterkast tuinhuis, gas- en watermeter. Meterkast II: 5 groepen en 2 aardlekschakelaars, 2 (gas) openhaarden, CV Nefit combiketel met aparte boiler en 2 Daalderop 10 liter boilers.
- De aansluiting op de uitvalwegen (A16, A58 en A27) is uitstekend op slechts 10 autominuten van het centrum van Breda en de Belgische grens.
- Aangezien de woning ouder is dan 100 jaar zal in de NVM-koopakte de Algemene Ouderdomsclausule worden opgenomen.

Toelichtingsclausule NEN2580/meetinstructie:
Deze verkoopbrochure is in opdracht van verkoper zo goed mogelijk opgesteld. Maatvoeringen t.a.v. plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen zijn vastgelegd in een Zien meetrapport. Op dit meetrapport zijn de algemene voorwaarden van Zien24 van toepassing. De metingen zijn verricht aan de hand van de NVM-richtlijnen gebaseerd op de NEN2580. U als Koper heeft een kopie van dit meetrapport ontvangen en bent in de gelegenheid gesteld deze maten op of na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer hier toch afwijkingen in zouden voorkomen. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van een gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Brochure:
Deze brochure is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geadresseerde bestemd en niet bedoeld als aanbod. De aangegeven maatvoering zijn circa maten! Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door Hypodomus Breda geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 550.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Bouwjaar 1935 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan rustige weg, in woonwijk, buiten bebouwde kom en in bosrijke omgeving Indeling Woonoppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 570 m² Overige inpandige ruimte 26 m² Inhoud 800 m³ Aantal kamers 8 Aantal slaapkamers 5 Aantal woonlagen 2 woonlagen en een kelder Energie Isolatie Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en hr-glas Warmwater C.V.-Ketel en elektrische boiler eigendom Verwarming C.V.-Ketel en gashaard C.V.-Ketel Nefit CW 6 HR combi-ketel (Gas Combiketel uit 2008, Eigendom) Buitenruimte Tuin Achtertuin, voortuin en zijtuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 200 m² (15.0 m bij 15.0 m) Ligging hoofdtuin Zuidoost Achterom Ja Kwaliteit tuin Aangelegd onder architectuur Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand hout Voorzieningen Voorzien van elektra Parkeergelegenheid Garage Aangebouwd steen en parkeerplaats, voor 1 auto Voorzieningen Voorzien van verwarming, voorzien van elektra en met elektrische deur Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Parkeeroppervlakte 18 m² (600 bij 310) Parkeer capaciteit 2 Totaal aantal garages 1 Dak Soort dak Samengesteld dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV kabel, Rookkanaal, Dakraam, Glasvezel kabel Kadastrale gegevens Gemeente Chaam Sectie H Perceelnummer 491 Oppervlakte 570 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.