Mijn favorieten

Op zoek naar een (nieuwe) koopwoning?

Bij Hypodomus Makelaars Breda bent u aan het juiste adres!

Uiteraard kunt u zelf kijken in ons ruime­woningaanbod. Als u een van deze woningen interessant vindt maken we uiteraard graag een afspraak voor een bezichtiging. We raden u overigens aan daarbij een eigen NVM-makelaar mee te nemen.

­

Gratis zoekopdracht


We kunnen u het zoeken naar een nieuwe woning ook gemakkelijk maken. Via de­gratis zoekopdracht­van Hypodomus Makelaars Breda kunt u uw specifieke woonwensen aan ons kenbaar maken, waarna wij u op de hoogte zullen houden van het nieuwe woningaanbod dat aan uw criteria voldoet. Op deze manier hoeft u dat dus niet steeds zelf in de gaten te houden....

­

Aankoopopdracht­

U heeft uw droomhuis gevonden en denkt zelf slim te kunnen onderhandelen... Een huis kopen is emotie en dat is nou nét niet de juiste onderhandelingspositie. De makelaar van de verkopende partij treedt op voor de verkoper en behartigt diens belangen. Waarom zou u zelf uw eigen aankoopmakelaar niet meenemen om uw belangen te behartigen?

­

Met een gerichte of een doorlopende­aankoopopdracht­kunnen wij u optimaal begeleiden bij de zoektocht naar en het aankopen van uw nieuwe droomhuis. Bekijk de uitgebreide informatie op onze website of bel ons voor een afspraak op 076-8200044. Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Laat ons dan via het­contactformulier­weten wanneer dat u het beste uitkomt.