Mijn favorieten

Links naar partnerorganisaties

NVM

www.nvm.nl

alt

Hypodomus Makelaars Breda is lid van de Nederlandse Vereniging voor Makelaars o.g. en Vastgoeddeskundigen (NVM). De NVM is de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen. De NVM is actief in alle marktsegmenten en geeft doelgerichte ondersteuning aan de aangesloten leden. Namens de leden zorgt de NVM voor krachtige belangenbehartiging richting overheid en politiek. Bij de NVM zijn ongeveer 4000 makelaars aangesloten.

 

Funda

www.funda.nl

Grootste huizenaanbod van Nederland

Alle woningen die worden verkocht via Hypodomus Makelaars Breda worden op Funda geplaatst. Funda is Nederlands meest bezochte website voor woningaanbod. Dagelijks bezoeken meer dan 450.000 woningzoekers funda.nl en funda mobiel. Funda is mede daarom hét nummer 1 vastgoedplatform voor woningen op het internet.
Daarnaast plaatst Hypodomus Breda de in de verkoop staande woningen ook op verschillende andere bekende huizensites.

 

NWWI

www.nwwi.nlHypodomus Makelaars Breda is aangesloten bij het NWWI, het Nederlands Woning Waarde Instituut. Het NWWI valideert (keurt) taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen.
Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden.

 

VastgoedCert

www.vastgoedcert.nlSinds er geen wettelijke beëdiging meer is, mag iedereen zich makelaar of taxateur noemen. Een risicovolle ontwikkeling, gezien de (financiële) belangen die met de aan- en verkoop van onroerend goed gemoeid zijn. Daarom is in 2004 de Stichting VastgoedCert opgericht, een branchebreed platform dat gecertificeerde makelaars en taxateurs in onroerende zaken registreert op basis van hun vakbekwaamheid.
Hypodomus Makelaars Breda is bij VastgoedCert geregistreerd.